torsdag 19 mars 2009

Ett nytt mönster

Här har jag gjort ett nytt mönster, jag glömde att dragkedjan ska vara minst 20 cm. Tänk på att dragkedjan ska vara öppen när man syr ihop delarna , annars går det inte att vända den.Bilderna går att klicka upp.

7 kommentarer:

gulle hexan sa...

god afton kära hönemor:)

du är då för gullig.. stort tack för ditt mönster!!..
i kväll ska jag försöka klippa ut..
jag har grejat mest ute i dag.klippt en häck å räfast vidare..satte upp en gardin som jag kantade..äntligen:) det har varit tomt fönster nu en månad minst;)

du är för rolig!! va då utställning??..vilka skulle komma på den??.haha.. typ ingen..men tack alafall för uppskattningen:)

ja det är kul att greja med lite av varje..
ja så glad jag blev för boken.. :)
mitt första postpaket minst på 20 år..

det är då så härligt att få vänner här.. absolut.. :)
när fyller du år? om man får fråga?

stor KRAM....nu tar jag sats på sminkväskan..:)

Åsa sa...

Hej!

Härlig sminkväska och kul att du delar med dej.

Idag har jag gjort 2 nya väskor. Håller även på med sminkväska och pennfodral som legat ett tag, och en del andra projekt som jag ska visa när det är klart.

Ha det gott
Kram Åsa

Lilla Eken sa...

Godafton,

vad roligt att höra att du blev nyfiken på boken. Den är slut på förlaget vet jag, men kan kanske finnas kvar i någon bokhandel.
Annars kan du köpa en av mig om du inte hittar den någonstans. Tyvärr blir portot på 44 kronor, men jag kan ge dig ett bra pris på boken så det inte blir så mycket totalt ändå. :-)

Vi har några drivor snö kvar också, men nu verkar perennerna gett sig sjutton på att de SKA upp tycker jag det verkar som. Nåja, det brukar ju ofta snöa långt in april, så än har vi väl inte helt sett slutet på det vita eländet.
Ha en fin helg Hönemor! :-)
/I.

STENLYCKA sa...

Vad duktig du är, vilken läcker sminkväska. Tack för tipset om bolltisteln, måste köpa en, jag som älskar blå blommor i trädgården.
Ha det skönt i helgen!
kramar Stenlycka

ima sa...

Det är bara Synålen som sticks Lite---Jo du hadde alldeles rätt. Men ..jag.. blev Bjuden, på vofflor sylt å V Grädde ..så farligt för Figuren ..det smakade efter en lång tids väntan...Hare Paret du såg , gjordes för ett bra tag sedan ,men jag har Mera att visa sen...som jag har framme vid Påsketid...Tack för påhälsningen Som sakt Min serbo å jag ska ut på Tygrunda å spana efter Rätt tyger hahha ima

Vardags-mirakel sa...

Hej, kakorna är tyvärr slut. Jag lovar att meddela dig när jag gjort nya:-)Kram och puss

Bea sa...

Tack för tipset! Jag borde faktiskt söka i min lapplåda och sy ngt liknande för min nuvarande börjar bli lite solkig :)
Ha en trevlig dag! /Bea