söndag 20 december 2009

Vita blommor och tomtar

Nu blommar mina vita blommor, amarylisenlöken kom lilla gubben hem med och orkiden fick jag av min kompis är jag kom hem efter min höftledsoperation i september i fjol.
. Har sytt ett gäng viga tomtar, fick ispirationen till dom av en gammal tomte tösera hade är dom var små, det var en köpt tomte med väldigt långa ben.

7 kommentarer:

gulle hexan sa...

kära hönemor..:)
god kväll.. så vita fina blommster du har i fönstret.
roliga påsatomtar du sytt:)
dom ser så gammaldax charmiga ut..
du har det väl gnistrande kallt även hos dig nu..kan jag tänka..
krammmm

gulle hexan sa...

hej igen.. kära hönemor:)
jo men så bra ide´ du skrev om veckomatsedel..:)
det vore toppen.. för som du säger så fattas oftast insperation till matlagningen.. så det vore jäte kul om man kunde ordna en typ veckomatsedel..
för ofast är ju.när man ser olika typer av matlagningsprogram på tv..så handlar det om ingredienser som är för dyrt .-osv. för vanligt folk:)
du eldar väl på friskt nu kan jag tänka.. för HUUUuu vad kallt..
kram

Lillys stick o syhörna. sa...

Snyggt med vit amarylis, man har
ju så mycket rött ändå.
Gulliga tomtar du har sytt.

Vardags-mirakel sa...

Vackert med vita blommor, och de där snöbollarna skulle jag gärna smaka. Kram Eva.

Fröken Grön sa...

Härligt med vita julblommor!
God jul önskar jag dig!

STENLYCKA sa...

Hej Vännen!
Nu är det fullt upp i julstöket och även på jobbet. Idag har jag och min man handla de sista julklapparna och imorgon åker vi till Motala för att fira jul hos vår son och hans familj, men först skall jag jobba ikväll och imorgon förmiddag. Det skall bli så roligt att få fira jul med barnbarnen. Det är en jobbig jul i år ,jag längtar så efter min mor, då är det bra att få vara hos sina barnbarn.
Så vackra bilder du visar.
Hoppas jag hinner gör ett inlägg på min blogg före julafton om inte önskar jag dig en Underbar Jul och många goa kramar från mig

Pumlans flitiga fingrar sa...

Hej!
Så fina blommor! Jag älskar vita blommor, de är så vackra. De flesta av mina amaryllisar har redan blommat, de hade så nordens bråttom i år. Men igår fick jag en röd av föräldrarna, så den kommer väl efter jul i stället!
God Jul från Pumlan