torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År.

Hej på er, här har vi fått 60 cm snö sen julaftonen, på natten är det ner till -25 grader kallt och på dagen -17 -20. Men vi har klarat oss från strömavbrott. Önskar er alla ett Gott Nytt År.

onsdag 23 december 2009

Hönemor och lilla Gubben önskar God Jul.

Lilla gubbe har gjort en nästomte efter mina instruktioner.
Tomtenissen Algot sitter och väntar på julegröten. Jag vill önska er alla en riktig God Jul.

söndag 20 december 2009

Vita blommor och tomtar

Nu blommar mina vita blommor, amarylisenlöken kom lilla gubben hem med och orkiden fick jag av min kompis är jag kom hem efter min höftledsoperation i september i fjol.
. Har sytt ett gäng viga tomtar, fick ispirationen till dom av en gammal tomte tösera hade är dom var små, det var en köpt tomte med väldigt långa ben.

onsdag 16 december 2009

Snöbollar och muffins.

Idag bakade jag snöbollar efter recept av Lejla, men jag gjorde dom inte så stora som hon, Jag fick ut 28 st istället för 18, en får allt tillräckligt med socker i sig ändå, inte hade jag farinsocker hemma men det gick lika bra med strösocker, så gjorde jag toscamuffins, så goda. Ljusfatet göt jag av betong i sommras. Igår morse när jag kom upp så var utegranen så fin, det hade kommit snö på natten som låg på grenarna.

torsdag 3 december 2009

Nu lägger jag ut lite saker till försälgning

Efter förra inlägget om kakorna, så har det varit lite intresse om att köpa, så jag lägger nu ut lite saker till försälning. Under veckan så har jag virkat mig ett pepparkakshus, så nu slipper jag jobbet med att smälta socker och bränna mig när man sätter ihop ett pepparkakshus.
Jag köpte mig en stor korg till mina garner, men Lisa tyckte att den skulle hon ha att ligga i. Ja se katter, dom är som dom är. Nu har vi haft kallt i 2 dagar -10 men nu blir det milt igen.